Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - در شرکت بیمه نوین برنامه استراتژیک سندی شفاف است که در اختیار تمامی کارکنان قرار خواهد گرفت.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  آرام رشیدی؛ معاون پشتیبانی و امور اقتصادی بیمه نوین در جمع رؤسای شعب و مدیران این شرکت در مشهد، با اشاره به لزوم ارتقای بهره‌وری در صنعت بیمه گفت: بهره‌وری در شرکت‌های بیمه در واقع ترکیبی از دو شاخص کارایی و اثر بخشی هستند که در بیمه نوین به دنبال ارتقای این دو شاخص هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بهینه‌سازی در بخش‌های مختلف مانند صدور و پرداخت خسارت، بهبود توانمندی‌های شرکت از طریق تسهیل فرآیندها و چابک سازی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات از جمله راهکارهایی ست که در راستای افزایش بهره‌وری به دنبال اجرایی شدن آن در بیمه نوین هستیم. به خصوص در حوزه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، این چابک‌سازی می‌تواند افزایش سودآوری و ارتقای رشد واقعی شرکت را به دنبال داشته باشد

آرام رشیدی همچنین با اشاره به آن‌که برنامه استراتژیک بیمه نوین در حال بازنگری و روزآمد شدن است، گفت: عملیات مثبت بیمه‌گری در بیمه نوین از سال ۹۴ شروع شده و تا به اکنون نیز ادامه دارد که ناشی از یک برنامه‌ریزی منسجم و تحقق دو شاخص کالایی و اثر بخشی در شرکت بیمه نوین است.

وی همچنین با تأکید بر آن‌که در شرکت بیمه نوین برنامه استراتژیک سندی شفاف بوده که در اختیار تمامی کارکنان قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: در تدوین برنامه استراتژیک شرکت که چشم‌انداز سه سال آتی را مد نظر قرار داده است به هم‌فکری تمامی اعضای خانواده بیمه نوین نیاز است.

عضو هیأت مدیره و معاون پشتیبانی و امور اقتصادی بیمه نوین در خصوص اهمیت بحث آینده‌پژوهی در بیمه گفت: در صنعت بیمه ناگزیر به تغییر هستیم و اگر این تغییر را امروز در سازمان‌های خود نتوانیم انجام دهیم و با همان فرآیندهای گذشته ادامه دهیم در بلند مدت دچار رکود و شکست خواهیم شد.

وی افزود: طبق گزارشی از بیمه مرکزی، صنعت بیمه در ایران طی ۵۰ سال آینده حتماً شمایل فعلی خود را از دست خواهد داد و ظهور اینشورتک‌ها که از فناوری‌های روز بهره برده‌اند نیز گواهی تغییر و تحول صنعت بیمه است. بنابراین باید با تغییرات همسو شد و تحولات جدیدی ایجاد کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: برنامه استراتژیک صنعت بیمه بیمه نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۸۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • آغاز تخفیفات بهاره بیمه نوین
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود