Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - معاون مدیر اکچوئری و تحلیل داده های شرکت بیمه سامان اعلام کرد که علم اکچوئری در صنعت بیمه و شرکت های بیمه ای ،حرکت این صنعت را از فعالیت سنتی به سمت بیمه گری نوین و نوآورانه تسهیل خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد  ، دکتر زهرا برزگردر دومین کنفرانس ملی بیم سنجی در دانشگاه شهید بهشتی، با تاکید براهمیت بیم سنجی درصنعت بیمه، گفت:تحلیل داده ها بدون ترکیب با علم اکچوئری پاسخگوی نیاز صنعت بیمه نیست، بنابراین لازم است تا تحلیل داده ها با علم اکچوئری ترکیب شده تا اطلاعات قابل استفاده تری برای تصمیمات مهم بیمه‌ای در شرکت ها به کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، اهمیت علم اکچوئری در صنعت بیمه چشمگیر و مهم بوده و برگزاری چنین کنفرانس های علمی به ارتباط و تعامل بیشتر بین صنعت بیمه و دانشگاه کمک می کند و علم اکچوئری دانشی همه‌جانبه بوده که باید فعالان صنعت بیمه توجه ویژه ای به آن داشته باشند.
معاون مدیراکچوئری و تحلیل داده های شرکت بیمه سامان، افزود: مدیریت اکچوئری در شرکت بیمه سامان از ابتدای فعالیت دراین شرکت مستقر بوده و تعامل مستمر مدیران فنی و واحد اکچوئری همواره برقرار بوده است.
وی گفت : تحول دیجیتال، ارایه خدمات بهتربه مشتریان و حضور پر رنگ در بازارهای بین المللی درصدر اهداف شرکت بیمه سامان قرارداشته و رسیدن به این امر مهم ، نیازمند شناسایی بازارها و نیازهای جدید و ارائه محصولات نوین با بهره‌گیری از علم اکچوئری است.
برزگر، یادآور شد که شرکت بیمه سامان با شناسایی نیاز بازار، اخیراً توانسته دو محصول نوآورانه را به بازار صنعت بیمه کشورعرضه کند که این دو محصول شامل بیمه بدنه کیلومتری و محصول یونیت لینک سامان بوده است و انتظار می‌رود با ایجاد بازارهای هدف جدید، نیاز به ارائۀ محصولات جدید خواهد بود که برای ارزیابی ریسک و نرخ گذاری نیاز به بهره‌گیری از علم اکچوئری است.
وی، تصریح کرد که تحول دیجیتال در صنعت بیمه یکی از نیازمندی های این صنعت بوده که پیاده سازی آن در شرکتهای بیمه موجب تسهیل در خدمت‌رسانی به بیمه‌گذاران می شود.
برزگر اظهار داشت که شرکت بیمه سامان آمادگی دارد تا از علاقه مندان و نخبگان حوزه اکچوئری برای به ورود به صنعت بیمه حمایت های لازم را داشته باشد.
دومین کنفرانس ملی بیم سنجی به مدت دو روز از 23 و 24 تیرماه دردانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این کنفرانس، افرادی چون دکتر امیر صفری مدیر کل نظارت بر شرکت‌های بیمه ای بیمه مرکزی، دکتر صابر شیبانی رئیس انجمن بیمه و مالی ایران،دکتر علی حیدری نایب رئیس هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی و دکتر امیر تیمور پاینده به عنوان دبیر علمی کنفرانس و جمعی از مدیران شرکت بیمه سامان حضور داشتند.
شرکت بیمه سامان حامی دومین کنفرانس ملی بیم سنجی دردانشگاه شهید بهشتی است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: شرکت بیمه سامان تحلیل داده ها صنعت بیمه بیم سنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۰۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین

به گزارش قدس خراسان، علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای گفت: در پی نارضایتی فعالان بخش کشاورزی مبنی بر اختصاص سهمیه سوخت اداوات کشاورزی و به کمک فناوری نوین و یک شرکت فناور و نصب نرم افراز میزان کارکرد (jps) که میزان ساعت کارکرد وسیله و قدرت موتور و میزان فشاری که برای انجام کار تحمل می‌کند سنجیده می‌شود و براین اساس سهمیه سوخت تراکتور طبق جدول محاسبه واختصاص می‌یابد.
مدیر عامل شرکت فناور و طراح فناوری هم گفت: که به جز اعلام میزان ساعت کارکرد وسیله درصورتی که در وضعیت سیستم سیم کشی و برق ویا فشار روغن و احتمالاً سرقت باطری توسط این نرم‌افزار پیامکی به تلفن همراه مالک تراکتور ارسال می‌شود تا مالک در صدد رفع مشکل براید.
سید مرتضی میرزایی افزود: ضمن اینکه با توجه به اعلام مشکل به مالک در جهت افزایش هزینه‌های خرابی تراکتورو در صورت سرقت ان با ردیابی محل انتقال تراکتور به مالک اعلام می‌شود.
مدیر عامل شرکت فناورگفت: ضمن اینکه در اینده باید تمامی ادوات کشاورزی به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت و رعایت عدالت در توزیع سوخت کشاورزی به این سامانه ونرم‌افزار متصل شوند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • آغاز تخفیفات بهاره بیمه نوین
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • گذر زمان بر پل زمانخان سامان
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین